EURO 2012

Campionii mondiali sînt şocaţi: "E orezărie, nu teren de fotbal!"

Iniesta şi compania au fost dezamăgiţi de starea deplorabilă a gazonului pe care ar urma să se dispute partida cu Lituania (Sursa foto: Facebook)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2011

Din cauza stării dezastroase în care se află gazonul arenei din Kaunas, există posibilitatea ca meciul din această seară, dintre Lituania şi Spania, să nu se dispute.

Chiar dacă UEFA a decis că nu se pune problema unei amînări, decizia finală va fi luată cu cel mult o oră înaintea meciului, de către arbitrul Laurent Duhamel.

Spaniolii au fost nevoiţi să ne antreneze pe o suprafaţă aproape golită de iarbă, asemănătoare "nisipului" de pe fostul stadion Lia Manoliu, la meciul de tristă amintire, dintre România şi Danemarca (2-5).

"Pe terenul ăsta nu se poate juca! E evident că nu e în condiţii bune pentru fotbal, dar trebuie să încercăm să ne facem treaba cît mai bine", a declarat antrenorul Spaniei, Vicente del Bosque, în ziarul France Football.

Întîlnirea dintre cele două echipe ar trebui să înceapă diseară, la ora 21.45, un meci între ocupanta primului loc din Grupa I, Spania (12 puncte) şi locul 4, Lituania (4 puncte).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.