Liga 1

Marius Constantin nu mai vrea să joace cît timp antrenor e Şumudică: "Nu lucrez cu un golan!"

Marius Constantin a jucat 17 meciuri în acest sezon Foto: Alex Nicodim

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Constantin l-a anunţat pe Dinu Gheorghe că nu va mai juca la Rapid sub conducerea lui Şumudică



Marius Constantin (26 de ani) nu regretă incidentul cu Şumudică şi spune că relaţia dintre ei s-a deteriorat definitiv. Chemat de Dinu Gheorghe pentru a-i comunica decizia de a fi trimis la echipa a doua, fundaşul i-a transmis preşedintelui: "Foarte bine, să mă mai chemaţi cînd pleacă golanul de la Rapid! Eu cu d-ăştia nu lucrez!". Ieri, după primul antrenament sub comanda lui Marian Rada, la "satelitul" din liga a III-a, stoperul a vorbit la DolceSport despre incidentul din Antalya: "Orice bărbat ar fi acţionat la fel! Pur şi simplu, nu faci astfel de glume cu soţia altuia! Ce puteam să fac? Să vin să mă plîng la club şi să nu se ia nici o decizie? A avut un comportament de golan de pe stradă!".

Şi Şumudică va fi amendat!
Ca şi ceilalţi jucători din lot, Dinu Gheorghe consideră că antrenorul a procedat greşit şi, deşi nu e de acord cu gestul lui Marius, preşedintele clubului din Grant e hotărît să-l amendeze pe tehnician cu 5.000 de euro. "Nu cred că se va lua vreo decizie împotriva lui, deşi cînd ai astfel de ieşiri trebuie să plăteşti", a comentat Marius Constantin.

În cantonamentul din Antalya, văzînd că iubita fundaşului e prea bronzată, Şumi i-a transmis acesteia: "Te-ai ars la fund!". Magda, soţia lui Lazăr, i-a trimis un sms căpitanului prin care i-a transmis remarca antrenorului. Mijlocaşul i-a arătat mesajul lui Constantin, care a luat foc şi a sărit să-l ia la bătaie pe tehnicianul de 40 de ani, fiind cu greu oprit de colegi.


"Şumi e prietenul meu, dar cu părere de rău îi transmit că de data asta el a greşit. Un antrenor nu are voie să facă ce-a făcut el. Cred că oricine în locul lui Marius ar fi reacţionat la fel"
Marius Măldărăşanu, fost căpitan al Rapidului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.