Stranieri

Ianu a marcat prima "dublă" după accidentare!

Articol de Vlad Pahonţu  —  miercuri, 30 martie 2011

După ce şi-a fracturat tibia la mijlocul lunii august, în partida cu Basel, cîştigată la scor de Luzern (4-1) şi a fost nevoit să stea pe bancă aproape 6 luni, Cristi Ianu a jucat toate minutele în "amicalul" cu Sursee (7-1) şi a reuşit o "dublă".

Gygax a deschis scorul în minutul 14 şi atacantul român a punctat pentru 2-0, în minutul 59 şi pentru 4-1, în minutul 68. Cristi a marcat doar 3 goluri în 9 partide, toate reuşitele fiind realizate înainte de accidentare. Sursee ocupă locul 3 în liga a patra din Elveţia, în timp ce Luzern este la 13 puncte distanţă de lider, pe locul 4 în Super League. În sezonul trecut, timişoreanul în vîrstă de 27 de ani a înscris de 21 de ori în 36 de întîlniri şi a dat 8 pase decisive.

Cristi Ianu şi Hakan Yakin, căpitanul echipei din Lucerna, sunt cei mai scumpi componenţi ai lotului, ambii fiind cotaţi la cîte 1,5 milioane de euro.

Luzern: Wüthrich - Lambert (46. Kryeziu); Bühler; Puljic; Fanger (46. Lukmon); Zverotic, Renggli (73. Urtic); Yakin (73. Mavembo); Gygax (46. Siegrist); Ferreira, IANU

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.