Campionate

Transfer ratat » Moraes nu a mai jucat de cînd a plecat de la Bistriţa: "Nu exclud să plec de la Doneţk"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2011

Problemele îl urmăresc pe Junior Moraes chiar şi în Ucraina. După ce a fost subiectul celei mai lungi telenovele din această iarnă, privind transferul său la Steaua, jucătorul brazilian s-ar putea întoarce la Bistriţa. Fotbalistul de 24 de ani spune că nu şi-a primit nici un ban de la echipa ucraineană şi are probleme cu contractul, probleme care l-au împiedicat să joace.

"Eu nu am jucat nici un meci pentru Metalurg Doneţk şi nici nu am primit vreun ban din contract, pînă acum. Se pare că e o problemă mare la club cu banii, dar şi cu contractul meu".

Brazilianul a declarat că vrea să rămînă în Ucraina şi să joace pentru Metalurg, dar nu a exclus să se întoarcă în Liga 1 dacă oficialii din Doneţk nu-i rezolvă problemele din contract.

"Nu am mai vorbit cu nimeni de la Bistriţa, dar nu exclud să mă întorc la echipă. Nu am vorbit cu nimeni altcineva din România. Clubul meu e Metalurg şi vreau să joc aici. Vreau să se rezolve cît mai repede problemele. Mă îngrijorez pentru că nu pot să joc şi cariera mea este în pericol. Sper ca în două săptămîni să se rezolve totul", a spus Junior Moraes pentru televiziunea sportro

Junior Moraes s-a transferat în această iarnă la Metalurg Doneţk, în schimbul a 1.250.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.