Liga 1

Iancu a încercat să-i surprindă pe stelişti » L-a vrut pe Marica în tricoul lui Poli

Zicu, Alexa şi Marica

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 31 martie 2011

Marian Iancu vrea să ia campionatul cu orice preţ. Ultima ţintă a finanţatorului echipei din Timişoara a fost jucătorul intrat în disgraţia nemţilor de la Stuttgart. În cantonamentul naţionalei, Alexa şi Zicu au purtat zeci de discuţii cu Ciprian Marica pentru a-l convinge să vină la Poli pînă în vară.

"Patronul este extrem de decis să te aducă. Îţi oferă 1 milion de euro pînă la finalul campionatului dacă vii şi ne ajuţi să luăm titlul şi să ne calificăm în Champions League" i-au spus cei doi.

 

Marian Iancu s-a angajat să rezolve transferul său şi legitimarea atacantului la Poli chiar înaintea meciului cu Steaua.


"Nemţii manageriază totuşi o afacere, au făcut o greşeală mare în cazul tău şi sigur vor să o îndrepte cumva. Nici Abramovici nu-şi permite să plătească un jucător cu 2 milioane de euro doar ca să se antreneze şi apoi să-l piardă gratis. Totul depinde de tine" i-a transmis Iancu lui Marica.

Atacantul de 25 de ani a declinat însă oferta: "E prea din scurt, chiar dacă îi ştiu pe majoritatea fotbaliştilor de la Poli, e nevoie de o perioadă de acomodare şi timpul nu ne-ar ajuta deloc. Oricum nu aveţi nevoie de întăriri, după parerea mea, dacă bateţi pe Steaua aveţi cele mai mari şanse să luaţi campionatul"

 

Meciul Poli Timişoara - Steaua se va disputa sîmbătă, de la ora 19:30. Partida este transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT pe gsp.ro, unde comentăm împreună.


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.