Diverse

Snooker-ul pierde o legendă » O'Sullivan este aproape de retragere

Ronnie O'Sullivan

Articol de Iulian Focşăneanu  —  joi, 31 martie 2011

Cel mai talentat jucător de snooker din toate timpurile este foarte aproape de a agăţa tacul în cui. După înfrîngerea suferită în primul tur de la Open-ul Chinei, Ronnie O'Sullivan se gîndeşte tot mai mult la a renunţa la sportul care l-a consacrat.

"Magicianul" a fost învins miercuri de Ryan Day cu 5-2 la capătul unui joc de tristă amintire pentru Ronnie, la o lună după ce acelaşi jucător l-a învins şi în Open-ul galez.

"Sînt dezamăgit de prestaţia mea. Ştiu că primesc de fiecare dată un suport imens din partea publicului chinez şi simt că i-am dezamăgit acum şi la ultimele două-trei ediţii în care am fost prezent aici. Îmi pare rău pentru ei, ar fi meritat mult mai mult. Nu am scuze, jocul meu a avut de suferit" a declarat O'Sullivan la conferinţa de presă.

Triplul campion mondial (2001,2004,2008) consideră că perioada în care el domina snookerul s-a încheiat şi că se apropie momentul retragerii din snooker.

"Este enervant şi frustrant să trăieşti astfel de momente. Ajungi să albeşti cînd joci aşa, nu ştiu cît voi mai suporta. Am tot spus că renunţ dar încă nu am îndrăznit. Totuşi, nu vreau să ajung să fiu de rîsul celorlalţi, chiar nu ştiu cît o să mai rezist jucînd astfel" a adăugat actualul număr 10 în clasamentul mondial.

 

Totuşi, O'Sullivan a lăsat de înţeles că va fi prezent la Crucible unde, între 16 aprilie şi 2 mai, va fi găzduit Campionatul Mondial. Englezul de 35 de ani îl va întîlni în runda inaugurală pe Dominic Dale în ceea ce se anunţă a fi ultima competiţie majora la care va lua parte "Racheta".

Ronnie deţine recordul pentru cel mai rapid break maxim. Vezi aici video cu cel mai rapid "147" din istoria snooker-ului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.