Liga 1

Oltenii îşi fac curaj: "Dacă şi România a bătut, noi ce-avem?!" :)

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără victorie de 9 meciuri, oltenii îşi fac curaj înaintea partidei de sîmbătă cu lanterna Sportul, comparîndu-şi situaţia cu cea a echipei naţionale



Aurică Ţicleanu anunţă că actuala echipă a Universităţii se aseamănă cu reprezentativa pregătită de Răzvan Lucescu. "Sîntem în aceeaşi situaţie, două echipe care se caută, două garnituri noi care se chinuie. Naţionala pare că şi-a regăsit direcţia, aşa că avem şi noi speranţe întemeiate să învingem Sportul. Dacă şi tricolorii au cîştigat, noi de ce să nu o putem face?!", a declarat preşedintele Ştiinţei. Conducătorul oltean nu şi-ar dori neapărat o victorie în Regie la scorul la care Mutu şi compania au cîştigat cu Luxemburg: "Nu e nevoie să batem 3-1. Cum zic prietenii mei de peste munte, «1-0, 3 puncţi» ar fi ceva extraordinar!".


"Mulţi îşi joacă rămînerea la echipă"
Ţicleanu spune că de luna aprilie depinde soarta multor fotbalişti alb-albaştri: "Ne aşteaptă un aprilie greu. Mulţi dintre băieţii de la echipă îşi decid viitorul la Universitatea în aceste meciuri, sper să-şi joace bine cărţile. Obiectivul Universităţii e să facă 16 puncte din aceste ultime 12 meciuri".


"Am jucat la Sportul patru sezoane în perioada celor mai bune rezultate ale echipei din Regie. Tata m-a certat pentru că nu m-am dus la Steaua, dar nu am regretat că am ales Sportul"
Aurel Ţicleanu, preşedinte U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.