Nationala

Il Luce ia foc: "E o mizerie ce i se întîmplă lui Răzvan! El e un antrenor excepţional!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 April 2011

"Să fie clar că nu vorbesc din postura tatălui lui Răzvan, ci din aceea a antrenorului cu experienţă, care a trecut prin multe în cei 35 de ani de carieră neîntreruptă". Mircea Lucescu, cel pe faţa căruia nu se mişcă nici un muşchi atunci cînd Şahtior dă gol după gol Romei şi merge în "sferturile" Ligii Campionilor, se ambalează la maximum cînd vine vorba despre Răzvan şi "naţională".

Într-un interviu amplu şi surprinzător prin virulenţa discursului, interviu ce apare în ediţia tipărită de azi a Gazetei, Il Luce atacă frontal: "E o ruşine ce se întîmplă cu Răzvan! Fotbalul românesc are tot mai puţine valori, aşa că din impas se poate ieşi doar cu un mare entuziasm în jurul echipei naţionale, entuziasm creat de presă şi de suporteri. Dar la noi primează interesele. Craiova vrea să aibă jucători la lot, Timişoara ţipă, Steaua şi Dinamo la fel, dar unde sînt aceste echipe să aibă dreptul de a cere favoruri pentru anumiţi jucători la echipa naţională? Sîntem inexistenţi în Europa! Răzvan e un antrenor excepţional şi, după ce va pleca de la "naţională", îşi va găsi o echipă unde să-şi demonstreze profesionalismul şi capacităţile lui".

Lucescu senior i-a luat în vizor şi pe doi dintre cei mai aprigi contestatari ai fiului său: "Acum mulţi îl aşteaptă la cotitură. Dar dacă tot timpul îl ascultăm numai pe Giovanni Becali, fotbalul românesc se va duce din ce în ce mai jos! Împotriva lui Răzvan e o campanie concertată şi credeţi-mă că ştiu ce vorbesc! Iar Borcea să aibă grijă de toate transferurile pe care le-a făcut la Dinamo şi cum le-a explicat pe la DNA! Să aibă grijă de el şi să se uite bine ce a făcut din Dinamo! Să fie preocupat de problemele lui, nu de echipa naţională!".

Interviul integral cu Mircea Lucescu, în ediţia tipărită a Gazetei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.