Altele

Georgiana Paic, argint la Europene! » Succes neaşteptat

Paic a luptat cu succes pentru prima medalie europeana Foto: Reuters

Articol de Mihaela Simion   —  sâmbătă, 02 aprilie 2011

Georgiana Paic a realizat cea mai bună performanţă a carierei, după ce a cucerit argintul la Campionatele Europene de la Dortmund

Georgiana Paic nu reuşise să obţină pînă ieri vreun rezultat important la concursurile de mare anvergură. A spart gheaţa la competiţia continentală de la Dortmund, unde a urcat pe locul doi la categoria 59 de kilograme şi şi-a trecut în palmares primul succes al carierei.

Sportiva este considerată revelaţia delegaţiei României. A trecut pe rînd, fără să întîmpine probleme, de Berta Rodriguez (Spa), de Adeline Vescane (Fra) şi de Ganna Vasylenko (Ucr). În confruntarea finală pentru medalia de aur, Georgiana a întîlnit-o pe azera Iulia Ratkevich. A luptat, s-a străduit, însă s-a oprit la argint. Un rezultat mare care îi deschide drumul spre alte succese.



Georgiana se ocupă şi de viitorul sportului la care concurează, fiind antrenoare la lotul de copii şi juniori al clubului CSM Tîrgovişte, unde este legitimată.



"Nu ne aşteptam la o evoluţie atît de bună, mă bucur pentru ea. Concurează la o categorie neolimpică, dar sînt sigur că se va ambiţiona şi va trece la una olimpică. Are potenţial", a declarat Vasile Puşcaşu, secretarul general FR lupte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.