Liga 1

VIDEO: Vasluiul are trăgători de elită » Victorie de la distanţă

Adailton a marcat aseară al optulea gol stagional Foto: Alexandru Croitoru

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 02 aprilie 2011

Moldovenii continuă să spere la titlu, dar punctele au fost salvate de superexecuţiile lui Sînmărtean şi Adailton



Văzută de mulţi drept cea mai dezechlibrată partidă din această rundă, întîlnirea Vaslui - Unirea a fost totuşi una cu emoţii pentru trupa lui Adrian Porumboiu. Resemnaţi cu retrogradarea, ialomiţenii puteau da lovitura încă din startul meciului, însă Epaminonda Nicu a trimis total aiurea din 3 metri.

Ocazia Unirii le-a turnat plumb în ghete gazdelor, care s-au chinuit încă un sfert de oră ca să găsească drumul spre poartă. Brazilianul Adailton a încercat să repete execuţia din Ghencea, dar Curcă a respins (23). Bello a fost şi mai aproape de a deschide scorul, dar a nimerit doar bara, iar cu 5 minute înainte de pauză, pe contraatac, Scărlătescu s-a speriat cînd s-a trezit singur cu Kuciak şi l-a luat la ţintă pe slovac.

"Lupii" au mai avut o dată şansa de a marca, însă Tobă, după ce l-a ridiculizat pe Farkas, a şutat slab la colţul lung din poziţie ideală! La poarta cealaltă, Gheorghiu a nimerit şi el bara, în urma unei lovituri de cap. Exasperat să le tot ofere în zadar mingi colegilor din ofensivă, Sînmărtean s-a decis să şi şuteze, iar trasorul său din minutul 82 l-a bătut pe bravul portar al formaţiei din Urziceni. În prelungiri, Adailton a dat copy-paste pe lovitura din Ghencea, de acum două săptămîni, şi i-a dus pe galben-verzi la numai 5 "lungimi" de titlu.


Sînmărtean ratează Oţelul
Cel mai bun pasator al Vasluiul nu are drept de joc în partida din etapa viitoare. Mijlocaşul Lucian Sînmărtean a primit ieri al patrulea cartonaş galben al sezonului şi nu are drept de joc în deplasarea de la Galaţi, programată miercuri, de la ora 18:00. În acest sezon, Sînmărtean a strîns două goluri şi 8 pase decisive.


"Am pierdut prin două execuţii de excepţie. Vasluiul a dominat jocul, dar şi noi puteam să producem surpriza. Pe alocuri am avut un joc bun, Tobă putea marca"
Marian Pană, antrenor Unirea Urziceni

"Am avut emoţii mari, am ratat nepermis de mult, nepermis! Bine că am cîştigat şi vreau să salut un amic din fotbalul autohton, care a spus că dă bani Unirii să ne încurce. Rămîne cu banii, să fie sănătos şi să-i folosească în scopuri nobile!"
Adrian Porumboiu, patron Vaslui

"Încerc să înscriu în fiecare meci, ăsta e rolul unui atacant. Nu-mi iese de fiecare dată, însă punctele mă fac la fel de fericit. Trebuie să ne străduim mult dacă vrem să cîştigăm la Galaţi"
Adailton, atacant Vaslui



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.