Liga 1

Florian Walter rîde de Borcea: "Spunea că nu putem încheia la egalitate, mă bucur că a avut dreptate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 aprilie 2011

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a declarat extrem de fericit la finalul meciului cu Dinamo, din această seară, meci cîştigat de echipa sa cu 2-1.

Fianţatorul "şepcilor roşii" a declarat la finalul partidei de la Mediaş că punctele obţinute în această seară o ajută foarte mult pe Universitatea în lupta pentru evitarea retrogradării şi l-a felicitat pe tehnicianul Ionuţ Badea pentru tactica aleasă.

"Erau necesare aceste puncte pentru a nu intra în partea de jos a clasamentului. Nu vrem probleme pe final de campionat. Ionuţ Badea a pregătit foarte bine acest meci şi îl felicit! Niciodată nu o să am satisfacţie că am bătut pe Dinamo, am luat trei puncte şi atît!

A fost un meci bun, ambele echipe s-au dăruit şi s-a jucat la limita regulamentului.  Am vorbit cu Cristi Borcea şi spunea că egalul nu e bun pentru niciuna dintre echipe. Mă bucur că am fost noi cei care am ieşit cîştigători", a spus Ionuţ Badea la finalul meciului.

U Cluj s-a impus cu 2-1 la finalul unui meci controversat. Golurile ardelenilor au fost marcate de Niculescu şi Nasser, în timp ce Dănciulescu a marcat singurul gol al dinamoviştilor.

Citeşte aici cronica scrisă de Cristian Geambaşu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.