Liga 1

Marius Stan îl critică pe Dorinel » Furtună pe Dunăre

Contractul lui Munteanu cu Oţelul expiră la finele acestui campionat. Pînă acum, cele două părţi n-au ajuns la un acord în privinţa prelungirii acordului Foto: Gabriela Arsenie

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Stan îl critică pe Dorinel după eşecul de sub Tîmpa şi îi transmite să nu mai vorbească de Europa League: "Obiectivul nostru e titlul!"



Înfrîngerea de la Braşov (0-1) a învolburat apele la Galaţi! Preşedintele Marius Stan a criticat jocul echipei în partida de vineri seară, însă cel mai tare s-a enervat cînd a auzit declaraţiile lui Dorinel Munteanu de după meci. Antrenorul Oţelului a trimis săgeţi către conducător: "Chiar dacă am pierdut, nu văd nici o presiune, pentru că obiectivul nostru e să ne calificăm în Europa League, deci presiunea e artificială, creată de oameni cărora le lipseşte fair play-ul".

Replica lui Marius Stan a venit la DigiSport: "Nu am avut consistenţă şi nu ne-am creat ocazii. Sînt extrem de supărat după acest joc, nu am arătat ca o echipă de primul loc. E aiurea să spui că obiectivul e locul 5 cînd eşti pe prima poziţie. E o ipocrizie! Adevărul e că ne dorim titlul şi ăsta e ţelul nostru în acest sezon!".


"Nu mă interesează ce fac contracandidatele noastre, nu e nici o problemă dacă nu mai sîntem pe primul loc"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul


10.000 de euro e salariul lunar al lui Dorinel la Galaţi, la care se adaugă diferite bonusuri pentru performanţele obţinute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.