Campionate

Cititorii GSP.RO îl desfiinţează pe Chivu: "Îl doare în cot de echipa naţională!"

Articol de Viorel Crăciun  —  duminică, 03 aprilie 2011

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, a evoluat ca titular în partida pierdută de formaţia sa de club, Internazionale Milano, în faţa marii rivale AC Milan, scor 0-3, în derby-ul etapei cu numărul 31 din Serie A.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI AC MILAN - INTER 3-0!

Chivu, care a avut o evoluţie apreciabilă în prima repriză, a fost eliminat în minutul 54 după un fault în postură de ultim apărător asupra brazilianului Pato.

Reacţia fanilor echipei naţionale a fost una virulentă la adresa românului, cititorii GSP.RO considerînd că fundaşul în vîrstă de 30 de ani a refuzat să joace pentru "tricolori" în partidele cu Bosnia (1-2) şi Luxemburg (3-1), dorind să fie la dispoziţia lui Inter pentru derby-ul de aseară.


Iată cîteva dintre reacţiile suporterilor echipei naţionale pe GSP.RO!

liviuiron
"chivu este un mare patriot ca zicea ca il doare parul din cap si nu poate sa joace la nationala impotriva bosniei dar uite ca aici nu il mai doare niciunde, adica ba da, il doare in cot de echipa nationala. eu cred ca e o mare rusine acest chivu si mai mult, e un mare nesimtit.bine ca doar de la Inter ia banii cu sacul dar cu toate astea putea sa dea o mana de ajutor si nationalei. rusine chivule!"

mitta76
"mai bine erai ''accidentat'' si la meciul asta"

biiii
"Parca "patriotul" asta era accidentat... s-a dat lovit fara scrupule, fara sa ii pese de milioane de romani, care asteptau minunea. Rusine. Mai bine s-ar retrage si ar lasa locul tinerilor care inca mai pot"

teleghidat
"Chivu de obicei te'am sustinut...dar vad ca se intoarce impotriva ta"

lp64
"Asa se intimpla cind minti! Si lui, si lui Razvan, citeodata, cel putin, cineva le face "dreptate"! E clar ca nu se poate numai cu "manevre" (RMN, etc)! Asta a fost plata pentru batjocura pe care, cel putin cei doi, au adresat-o Romaniei, in urma cu o saptamina, cind Chivu era "accidentat"!"

hiromatsu
"Stia el ce stia cand a zis "pas" la meciul cu Bosnia. De bine, de rau, ne-am tinut pana in ultimele minute fara el in teren. Altfel poate reeditam acel 5-0 de la Belgrad. Mare om, mare caracter, bun doar de reclame la fotbal, nu si la fotbal."

toaderiii
"Nu stiu de ce ma bucur asa tare pentru eliminarea lui Chivu,parca mai imi creste o inima cand vad si scorul.Ii propun lui Chivu sa se menajeze ,sa se concentreze numai pe meciurile lui Inter pentru ca asa cum se vede Inter are mare nevoie de el.Exista un Dumnezeu si el nu doarme."

vergintaurix
"ca de obicei chivu a fost trompeta meciului !! si era super odihnit,deoarece sa menajat cu bosnia ! uitatil sa cam terminat cu el de vreo 2 ani ca fotbalist !"

adix07
"s-a menajat sa poata sta in vestiar la inter si sa se uite la meci :)))) sau poate a luat intentionat rosu sa nu cumva sa se accidenteze sa poata venii la nationala :))))))))"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.