Liga 1

Marian Iancu: "Balaj a terminat-o cu fotbalul, mă duc la UEFA şi FIFA"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 aprilie 2011

Marian Iancu continuă atacul la adresa arbitrului partidei de la meciul cu Steaua, terminat la egalitate 0-0. Patronul bănăţenilor consideră că Balaj a arbitrat într-o singură direcţie şi spune că niciodată nu va mai accepta ca acesta să arbitreze echipa din Timişoara

"Dragul meu Balaj, ai început să vorbeşti şi mult, şi prost şi fără rost. Nu ştiu ce s-a întîmplat dar a greşit clar şi a arbitrat într-o singură direcţie. Nu va mai arbitra echipa asta la Timişoara, e o echipă mult prea grea pentru el. Nu va mai fi la centru aici, nu ne-a dat doua penlty-uri în Cupă. Atunci m-am gîndit că aşa erau vremurile, apropo de Cooperativă" a declarat Iancu la GspTV, în emisiunea PremiumLiga.

Finanţatorul lui Poli a anunţat că se va adresa la UEFA şi FIFA pentru a-l scoate din arbitraj pe Balaj

"Dacă eşti răzbunător nu ai ce căuta în fotbal. Trebuie să părăsească arbitrajul, este inadmisibil să mai fie la centru în Liga 1. Din cauza acelei declaraţii nu are voie să mai arbitreze. Mă duc şi la Mircea Sandu, la UEFA şi la FIFA. Îl chem să ne explice de ce a avut o aşa prestaţie, de ce nu a dat 11 m. Mă aşteptam să fie răzbunător dar a terminat-o cu fotbalul" a adăugat Iancu.

Vezi aici faza pe care o incriminează cel mai vehement patronul bănăţenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.