Campionate

Pique: "Messi are ceva în plus faţă de Ronaldo"

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 04 aprilie 2011

Într-un interviu din L'Equipe, stoperul lui Barcelona spune că argentinianul e mai decisiv, iar portughezul mai spectaculos


După golul reuşit cu Villarreal, ce a asigurat desprinderea Barcelonei la 8 puncte de Real Madrid, Gerard Pique iese în faţă cu o comparaţie făcută între cei mai buni doi jucători ai lumii, Messi şi Cristiano Ronaldo.

"Ambii sînt extrem de valoroşi, marchează mult, dar Leo are ceva în plus. El este decisiv acolo unde Cristiano se dovedeşe spectaculos. Ronaldo driblează foarte bine şi posedă un excelent joc de cap. Messi însă acţionează mai direct cu mingea. Întîii te depăşeşte şi apoi încearcă să dea gol", a explicat iubitul Shakirei într-un interviu publicat astăzi de L'Equipe.

Fundaşul central spaniol îşi aminteşte şi de primele zile în care a fost coleg cu Messi la echipa catalană: "Cînd a venit nu avea mai mult de 1,51 m şi mă întrebam cu ce ne-ar putea ajuta! Dar la primul antrenament, a luat mingea şi nimeni n-a reuşit să i-o mai fure. Slăbiciunea sa a rămas însă fizicul. Deja la a doua şedinţă de pregătire şi-a rupt piciorul", a povestit Pique.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.