Auto

FOTO! Sorina Sandu a punctat în prima etapă a campionatului mondial

+4 Foto
Sorina Sandu (prima din stînga, sus) este primul sportiv român care participă la un Campionat Mondial de Enduro

Articol de Valentin Damian   —  luni, 04 aprilie 2011

Sorina Sandu, primul sportiv român care participă la un Campionat Mondial de Enduro, a adunat 21 de puncte în etapa inaugurală, desfăşurată pe 2 şi 3 aprilie la Ponts, în apropiere de Barcelona.



Chiar dacă la final s-a clasat pe locul 10 din 11 participante, performanţa Sorinei rămîne pentru că a reuşit să termine această etapă de debut. În caz contrar, ea ar fi fost descalificată. "A fost cea mai dificilă cursă din viaţa mea. Am avut emoţii foarte mari şi sînt mulţumită că am terminat-o cu bine", a declarat Sorina Sandu.



De menţionat faptul că românca în nici un moment al cursei nu s-a aflat la mai mult de 15 minute faţă de cîştigătoare, franţuzoaica Ludivine Puy, campioana mondială en-titre.

Sorina Sandu a recunoscut că a făcut cîteva greşeli de pilotaj. "Am căzut în probele speciale. Poate şi din cauza emoţiilor am tras foarte tare de gaz. Cel mai dificil moment a fost «Super Speciala» care a avut loc vineri seara şi conta pentru calificări. Am fost prima fată care a intrat pe traseu!".



În acest week-end va avea loc etapa a II-a, care se va desfăşura în Portugalia, la Vale de Cambra.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.