Liga 1

Tănase şi Răduţ s-au simţit ca Becali » Au rîs de colegi şi au spart seminţe!

Tănase şi Răduţ fac parte din aceeaşi gaşcă şi sînt prieteni de ani de zile Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Accidentaţi, mijlocaşii Stelei au văzut meciul cu Unirea din lojă. L-au văzut e un fel de a spune, pentru că mai mult s-au jucat pe telefoane decît s-au uitat pe teren



Cristi Tănase şi Mihai Răduţ au fost prezenţi în Ghencea marţi seară. Nu pe teren, fiindcă erau accidentaţi. "Dodel" a căzut în baie, iar colegul lui s-a întors cu probleme de la "naţionala" de tineret. Au venit la stadion, au stat într-una din loje şi s-au distrat mai tare decît dacă s-ar fi aflat pe gazon. Un reporter al Gazetei a asistat la meci la doar cîteva scaune distanţă de fotbalişti.

"Poate cad şi p-aici!":)
Tănase a făcut întîi haz de necaz. A apărut cu cîte un pahar cu Pepsi în fiecare mînă, plus două pungi cu seminţe, pe care se chinuia să le ţină. S-a chinuit să escaladeze scaunele pînă să ajungă la locul lui: "Cum ar fi să cad p-aici şi să mai stau accidentat cine ştie cît?!". El are deja două săptămîni de cînd lipseşte fiindcă a alunecat şi a căzut în baie.

Mai interesant jocul de pe telefon
Dar sursa favorită de amuzament au reprezentat-o colegii lor. Nicoliţă a deschis scorul şi toţi din lojă au exultat la primul gol, mai puţin jucătorii. "Ce joacă ăştia, bă băiatule! Şi-a revenit Bănelinio, marchează ca pe vremuri!", a venit gluma mijlocaşilor din lojă. Steaua continua să marcheze, dar tot îi plictisea pe Cristian şi pe Mihai. Au scos telefoanele şi au început să se joace. Răduţ: "Frate, sînt în vînă! Am 253 de puncte!". Tănase: "Eşti nebun?! Eu am ajuns pînă la 3.000!". "Noul Xavi" n-a fost impresionat: "Păi, bine, mă, da' de cînd joci tu? Pentru mine e prima dată".

Au făcut mişto de Dică
Fotbaliştii şi-au mai ridicat ochii din IPhone şi din BlackBerry doar cînd Dică a înscris din penalty. Au rîs amîndoi: "Ha-ha-ha! Uite că a dat gol şi Dică! Să vezi ce-l laudă nea Gigi acum!". Tănase şi Răduţ au renunţat după aceea să mai urmărească meciul. S-au uitat un pic la Real Madrid-Tottenham, din Champions League, şi au părăsit loja cu 10 minute înainte să se încheie partida Stelei. S-au grăbit la vestiare, să-şi felicite colegii pentru victoria cu 5-0.


0 goluri au Tănase (24 de ani) şi Răduţ (21 de ani) în acest sezon din Liga 1. Primul a avut 19 apariţii, iar al doilea, 12 jocuri

10.000 de euro pe lună e salariul pe care-l încasează atît Răduţ, cît şi Tănase, la care se adaugă diferite bonusuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.