Liga 1

Timişoara a reuşit să egaleze după ce Astra a condus cu 2-0 » La un pas de suicid

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişoara a scăpat primul loc, după un meci în care s-a chinuit cumplit. Ploieştenii au condus cu 2-0 pînă în minutul 72



Poli a călcat strîmb, aseară, cînd ar fi putut să urce în fotoliul de lider. Uhrin a trimis în teren o echipă prea relaxată şi s-a simţit. Chiar din start. După ce Strătilă şi Junior Morais au tras primele semnale de alarmă pentru formaţia bănăţeană, Miranda a îngheţat tribunele în minutul 17, cînd a reuşit să deschidă scorul după un contraatac de manual pornit de Strătilă. Au urmat fazele cu scandal cu Zicu în prim-plan, apoi Poli a intrat la vestiare cu nervii întinşi la maximum.

Cînd au ieşit, gazdele au jucat tot fără repere. Magera s-a zbătut în gol în atac, iar Ignjatijevici a părut total depăşit de miza războiului. Prahovenii au scăpat din nou pe contraatac, Cisovsky a faultat în careu, iar N'Doye a înscris din penalty, 0-2 şi meciul părea jucat. Din nou însă, talismanul Timişoarei s-a numit Zicu. Machedonul a scos un penalty cu 20 de minute înainte de final, tot el a transformat, iar Poli a început cu adevărat cursa de urmărire. Ploieştenii s-au aşezat pe trei linii, lăsînd în faţă o singură armă, pe Strătilă, gata să lovească letal.

O nouă pasă de geniu a lui Zicu l-a ajutat pe Zăgrean să egaleze. Era tîrziu, Timişoara mai avea suflu. Cehul de pe banca lui Poli a schimbat sistemul şi a jucat cu trei vîrfuri în ultimele minute, dar Poli nu şi-a găsit busola.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.