Liga 1

Unirea se apără: "Dacă Inter a pierdut cu 2-5, noi nu putem să pierdem cu 0-5?"

Steaua exultă după 5-0 cu Unirea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 aprilie 2011

Felix Grigore, managerul Unirii Urziceni, a încercat să explice modul în care echipa sa a pierdut fără drept de apel în ultima etapă, pe terenul Stelei, scor 0-5. Acesta a dat drept exemplu Interul lui Cristi Chivu, care a pierdut ruşinos acasă în faţa lui Schalke 04 (2-5), chiar pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor.

"Vă asigur eu că Unirea Urziceni nu face jocurile nimănui. Se întîmplă să faci şi meciuri proaste şi să pierzi. Dacă deţinătoarea Ligii a pierdut de o aşa manieră, Unirea de ce nu ar pierde cu 0-5 în faţa Stelei?

Am văzut că s-a scris mult despre faptul că am jucat cu rezervele, dar aşa am ales noi să ne protejăm fotbaliştii pentru meciul de pe teren propriu cu Oţelul. E foarte greu să joci din 4 în 4 zile şi de aceea există o rotaţie a fotbaliştilor. Meciul cu Oţelul e mai important decît era cel cu Steaua, pentru că nu speram să luăm puncte de la Bucureşti", a spus Grigore la sportro, pentru ca apoi să vorbească despre fotbaliştii neutilizaţi în Ghencea.

"Ne-a acuzat lumea că nu a jucat Blay, dar el are doar 2 meciuri în acest sezon. Totodată, Onicaş nu putea să joace pentru că este în ghips, iar Pădureţu are de 2 săptămîni încoace o problemă familială mare de care nu ştie lumea".

La finalul partidei cedate în Ghencea, antrenorul ialomiţenilor, Marian Pană, a declarat:
"Publicul a fost mulţumit, asta e tot ce contează. Îmi pare rău că nu l-am menajat şi pe Epaminonda Nicu, că a fost eliminat şi nu-l putem folosi etapa viitoare".

Unirea Urziceni joacă în meciul următor contra liderului Oţelul Galaţi, pe teren propriu, sîmbătă, de la ora 15:00, în direct pe GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.