Nationala

FOTO Sandu a avertizat cluburile » Cine nu coopereaza cu naţionalele nu va mai fi programat!

+7 Foto
Mircea Sandu Foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Radu Oprişan  —  joi, 07 aprilie 2011

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit astăzi în cadrul unei conferinţe de presă despre naţionala de futsal, despre calificarea echipei U17 a României la turneul final european ce se va disputa în 2011, dar şi despre situaţia delicată în care se află selecţionerul reprezentativei "mari", Răzvan Lucescu. Totodată, acesta a lansat un avertisment către echipele de club din Liga 1 care nu vor dori să dea drumul jucătorilor la lot în perioada următoare.

"Răzvan Lucescu a fost invitat la CEx, dar s-a scuzat pentru absenţă deoarece a mers să vadă Barcelona - Şahtior şi l-a delegat pe domnul Dan Apolzan să prezinte raportul de activitate din ultimele 4 luni de zile", a spus Sandu azi.

Acesta a mai dorit să tempereze din entuziasmul calificării obţinute de naţionala U17 a României la Euro 2011, declarînd:
"Copiii aceştia nu au realizat nimic special încă, nu este o performanţă calificarea la turneul final. Sigur, este un lucru bun, dar asemenea calificări se şterg cu buretele. Important este să venim în primele 4 la finalul competiţiei".

Totodată, Mircea Sandu a avertizat cluburile din Liga 1 că lipsa lor de cooperare cu echipa naţională se va solda cu neprogramări la meciurile de campionat ale cluburilor în cauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.