Liga Campionilor

Victor Becali pune paie pe foc: "Marele pedagog şi-a făcut jucătorul de rahat!"

Victor Becali pune paie peste focul conflictului cu Mircea Lucescu

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul a fost deranjat de reacţia lui Mircea Lucescu faţă de Raţ la zona mixtă: "L-aţi văzut voi pe Mourinho purtîndu-se astfel?"



Victor Becali, fost impresar al lui Răzvan Raţ, s-a înfuriat cînd a auzit ce i-a spus Mircea Lucescu jucătorului lui Şahtior la zona mixtă, imediat după meciul cu Barcelona.

"Lăudaţi-l în continuare pe un antrenor care îşi face fotbalistul de rahat în faţa întregii ţări. Eu am fost la Milano, n-am mai ajuns în Spania, dar am văzut la televizor şi nu mi-a venit să cred cînd i-a spus «Zi-le, mă, că am luat două goluri din cauza ta!». Anunţ că nu sînt în război cu Mircea Lucescu, însă e de neacceptat. Tocmai el, marele pedagog, marele strateg, împăratul... L-aţi văzut pe Leonardo să se poarte aşa la Inter? Dar pe Mourinho? A vorbit Mourinho în asemenea hal de vreun jucător de la Real după 0-5 cu Barcelona? Nu!", a declarat procuratorul.

S-a lansat apoi într-un atac virulent asupra lui Lucescu. "La cîţi bani s-au investit în echipa aia, trebuia să joace de la egal la egal cu Barcelona. A adus jucători cu 15 milioane, cu 8 milioane şi ia cinci pe Camp Nou. Dacă i-ar fi supărat mai rău pe spanioli, le-ar fi dat 12 goluri. N-a luat un român. Salvatorul fotbalului românesc i-a curăţat pe toţi românii peste tot".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.