Liga 1

Andrei Zăgrean a evitat prima înfrîngere a timişorenilor din acest sezon » Inzaghi din Banat

Zăgrean a fost doar de două ori pe bancă în acest sezon şi a jucat un singur minut pentru formaţia timişoreană împotriva Stelei

Articol de Adrian Bucur  —  vineri, 08 aprilie 2011

Atacantul trebuia să fie titular cu Astra, dar Magera a dat asigurări că poate evolua cu infiltraţii



Timişoara s-a salvat de la prima înfrîngere a sezonului cu inspiraţia lui Dusan Uhrin jr şi cu oportunismul lui Andrei Zăgrean (25 de ani). Atacantul a fost introdus la pauză şi a înscris în minutul 80, el mai avînd două mari ocazii de a marca: "Imediat cum am înscris, primul meu gînd a fost că putem să batem Astra. Am obţinut un singur punct în final şi sper ca pînă la final să ne ajute foarte mult. Toate echipele care vin la Timişoara joacă la randament maxim, pentru că Poli a devenit o echipă importantă în România", a spus Zăgrean, care a oferit prima sa lecţie de maturitate la Poli. "Eu nu-mi permit să comentez arbitrajul. Dacă sîntem puternici înseamnă că putem să învingem împotriva tuturor care sînt împotriva noastră", a răspuns jucătorul.

Zăgrean a fost transferat la Poli la sugestia lui Gheorghe Chivorchian, fiind adus în ultima pauză competiţională de la Silvania. Trimis iniţial la echipa a doua, fotbalistul a început să marcheze pe bandă rulantă şi a intrat rapid în vederile lui Dusan Uhrin, care l-a convocat pentru ultimul cantonament din perioada de iarnă. "Este un jucător foarte bătăios, care îşi creează în permanenţă ocazii de a marca. Dacă munceşte în continuare, se va bate fără probleme la un loc de titular", a sunat caracterizarea staff-ului tehnic al timişorenilor.


"Pentru mine pasul la Poli este un pas uriaş în carieră, dar şi o mare provocare. Îmi doresc enorm să nu dezamăgesc"
Andrei Zăgrean, atacant Poli

"Ştiu că sînt mulţi atacanţi la Poli, dar eu cred în şansa mea şi voi lupta pentru ea pînă la capăt"
Andrei Zăgrean, atacant Poli


33 de goluri a marcat Zăgrean în 159 de meciuri jucate în carieră


Chivorchian: "Zăgrean este un oportunist"
Preşedintele timişorenilor a avut cuvinte de laudă pentru Andrei Zăgrean. "Am crezut foarte mult în el şi de aceea am dorit să-l aducem la Timişoara. A avut un început frumos şi mi-aş dori să arate continuitate. El este tipul de atacant oportunist şi dacă l-am transferat înseamnă că aveam nevoie şi de un asemenea tip de jucător", a explicat Chivorchian.


Sepsi în Germania, Goga la Mariana
Problemele lui Sepsi par a fi mai grave decît se credea iniţial, jucătorul fiind trimis pentru analize amănunţite în Germania. Fundaşul a stat cu glezna imobilizată în ultimele zile după ce a forţat împotriva Stelei. În cazul lui Goga, oficialii bănăţeni nu şi-au pierdut speranţa, după ce a fost trimis în Serbia la Marjiana Kovacevici, vraciul din Belgrad. Goga ar putea reveni la meciul cu Pandurii de pe teren propriu.


Alexa riscă amenda
Căpitanul lui Poli ar putea fi amendat după cartonaşul roşu încasat în finalul meciului cu Astra. "Gestul pe care l-a făcut nu este unul corect avînd în vedere calitatea de căpitan pe care o are. Trebuia să fie mai atent pentru că eu nu cred că l-a lovit intenţionat pe adversarul său. Aşteptăm decizia comisiilor şi apoi vom hotărî dacă se va lua vreo decizie în privinţa sa", a explicat Chivorchian.


Selagea semnează azi
Declarat liber de contract, internaţionalul de tineret Ciprian Selagea (21 de ani) va sosi astăzi în Banat pentru a semna un contract cu Poli Timişoara. "Bine că am scăpat de calvarul de la Alba Iulia, sper să ajung la o înţelegere cu Poli şi să revin în Liga 1", a spus Selagea. Fostul mijlocaş al Unirii Alba Iulia s-a antrenat cu echipa de juniori în ultimele 3 luni. (Dan Henegar)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.