Handbal

Roibu va finanţa în continuare Oltchimul » Cu bani, dar fără preşedinte

Jucătoarele nu trebuie să-şi mai facă griji din punct de vedere financiar Foto: Raed Krishan

Articol de Gabi Cîrjaliu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roibu s-a răzgîndit şi va da în continuare bani la Oltchim. Campioana României nu are încă şef, după demisia lui Gavrilescu



Adunarea Generală a CS Oltchim, care a avut loc ieri, la Rm. Vîlcea, pentru a desemna un nou preşedinte, după demisia lui Ioan Gavrilescu, nu a avut pe cine să aleagă.

Olah Werner, şeful dispeceratului de producţie de la SC Oltchim, cotat ca fiind marele favorit, a refuzat postul. "Nu pot renunţa la serviciul pe care-l am ca să merg la club", a declarat Werner, cel care se ocupă şi de problemele internaţionale ale echipei. A doua propunere, a consilierului local, Doru Filip, a avut aceeaşi soartă. "Am fost anunţat de dimineaţă, nu mi s-a dat timp de gîndire", a anunţat Filip. În aceste condiţii, alegerea şefului de la Oltchim s-a amînat pentru sfîrşitul lunii mai.


Oltchim nu se desfiinţează
Cea mai importantă ştire în cadrul Adunării Generale de ieri a fost însă aceea că managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, s-a răzgîndit şi va da în continuare bani la echipă. "Am revenit pentru că foarte mulţi iubitori ai handbalului şi suporteri din Vîlcea şi din ţară m-au rugat să susţin în continuare echipa. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurîndu-se fondurile necesare pentru sezonul competiţional 2010-2011. Pentru anul viitor competiţional, Consiliul de Administraţie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocată pentru sponsorizare. Eu nu mă voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legătură cu clubul", a transmis Roibu.


Interimat cu vicepreşedinţi
Ioan Gavrilescu va mai rămîne în fruntea clubului vîlcean doar în perioada de preaviz, pînă pe 25 aprilie. După aceea, interimatul va fi asigurat de unul dintre cei doi vicepreşedinţi, Petre Berbecaru sau Nicolae Luca. "Am anunţat că mă retrag şi o voi face. Hotărîrea mea e de neclintit", a spus Gavrilescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.