Tenis

Dulgheru a pierdut în sferturi la Marbella în faţa Sarei Erani, scor 2-6, 2-6

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Favorită 4 în Spania, Dulgheru a întîlnit-o în 'sferturi" la Marbella, pe Sara Erani din Italia, o cunoştinţă mai veche pe care a învins-o în toate cele trei întîlniri anterioare care s-au disputat pe zgură. De această dată, românca a cedat în faţa italiencei, scor 2-6, 2-6.


Brisbane, Sydney, Australian Open. Trei turnee, nici o victorie pentru Alexandra Dulgheru. Luna februarie, Dubai, a venit şi primul succes, la Elena Baltacha, dar imediat în turul următor a fost învinsă. Doha, altă eliminare din primul tur. A venit la rînd hard-ul american şi "Piti" aduna cea de-a şasea înfrîngere la Indian Wells. Vraja cea rea s-a rupt însă sub soarele Floridei, unde s-au adunat trei izbînzi consecutive, iar în întîlnirea din "sferturi" cu Şarapova a făcut un meci care nu amintea deloc de începutul anului.

Filele de hard s-au rupt din calendar şi cele colorate în cărămiziu au apărut pentru Alexandra. La primul turneu pe zgură nu a pierdut deocamdată nici un meci. Ieri, ea a trecut în turul al doilea al turneului de la Marbella de Anabel Medina Garrigues cu 5-7, 6-4, 6-4. A fost din nou un meci care a ajuns la graniţa celor trei ore, aşa cum se întîmplase şi în primul tur împotriva rusoaicei Anastasia Pivovarova.

7-6 este bilanţul înfrîngeri-victorii pe 2011 al Alexandrei Dulgheru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.