Liga 1

Copos e sigur că Rapid prinde o cupă europeană: "Şumi plonjează spre Europa!"

După Dinu Gheorghe, şi Copos a ieşit cu declaraţii de susţinere la adresa lui Şumudică Foto: Alex Nicodim

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos e sigur că giuleştenii nu pot rămîne pe dinafară pentru a treia oară consecutiv



Înaintea partidei de aseară, patronul George Copos a vorbit despre şansele Rapidului în acest sezon. Finanţatorul din Grant îl susţine pe Marius Şumudică şi spune că antrenorul reuşeşte să destindă atmosfera prin comportamentul său. "Nu va fi al treilea sezon afară din Europa! Stăm bine fizic şi psihic. N-aţi văzut cum plonjează Şumudică? Ca pe vremea cînd era golgeter! Sîntem acolo, sus, şi putem încheia sezonul în primele 5 locuri. Eu, ca şi Dinu Gheorghe, sînt convins că ţintele vor fi atinse. Îi invit de pe acum pe toţi fanii giuleşteni la meciurile europene ale Rapidului din sezonul viitor", a spus Copos pe blogul personal.

Totuşi, şeful din Grant nu a uitat să pună puţină presiune pe Şumi: "Trebuie să ne atingem obiectivele. Nu contează că jucăm din trei în trei zile, toate echipele fac asta. Avem jucători profesionişti şi bine pregătiţi. D-asta se fac antrenamente şi stagii de pregătire. În vară vom analiza atingerea obiectivelor. În funcţie de acest lucru se va lua o decizie, cea mai înţeleaptă cu putinţă. Mă refer la Şumudică, dar şi la fotbaliştii din lot".


"Răzvan Lucescu are un loc rezervat mereu la Rapid, dar momentan doar în inimile suporterilor. El face parte din istoria clubului. Acum avem antrenor, Şumi are obiective precise şi eu cred în capacitatea lui de a le îndeplini"
George Copos, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.