Liga 1

VIDEO: Craiova a pierdut în Bănie cu o contracandidată la retrogradare » S-a cernut sita

Articol de Marian Lazăr  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Craiova nu a cîştigat nici aseară, iar echipele aflate pe loc retrogradabil au rămas la 4 puncte în spate



Meciul cu Pandurii trebuia să fie cel care să o trezească pe Ştiinţa, care se prezenta cu un nou antrenor pe bancă, după ce Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Nicolo Napoli. Şocul dorit la echipă nu s-a simţit deloc! Ba din contră, oltenii au făcut unul dintre cele mai modeste jocuri din acest campionat!

Din Craiova a rămas doar numele, iar asta s-a văzut şi aseară. Gorjenii s-au dus în Bănie să nu piardă, însă evoluţia juveţilor i-a făcut pe elevii lui Grigoraş să prindă curaj şi să forţeze. Astfel, după două jumătăţi de ocazie ale craiovenilor, Cardoso a centrat pentru Stromajer, iar slovenul, nederanjat de nimeni, i-a scos ochii lui Sliviu Lung cu o lovitură de cap ce a lovit transversala înainte de a poposi în plasă. Pandurii au intrat la vestiar cu avantaj pe tabelă, în vreme ce alb-albaştrii începeau să se gîndească la "matineu".

Gluma s-a îngroşat în minutul 57, cînd Nistor i-a pasat lui Lemnaru, iar acesta i-a rupt frînele lui Zoro şi a marcat pe lîngă Lung. Era 2-0 şi spectatorii începeau să plece acasă: "Lasă, că la anul jucăm dimineaţa, serile ni le petrecem cu familiile". Degeaba l-a introdus Reghe pe Florin Costea! Fotbalistul evaluat de Mititelu la două milioane de euro e doar o copie a celui dinainte de accidentare! Mai activ a fost Bujor, însă fostul ieşean nu a putut să trimită spre poartă din 4 metri! S-a terminat aşa, iar elevii lui Reghe au ajuns pe primul loc retrogradabil, la 4 puncte de Pandurii!


12 etape au trecut de cînd Universitatea a cîştigat ultima oară, se întîmpla pe 1 noiembrie, la Urziceni (2-1)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.