Liga 1

Şumudică şi-a fixat un nou obiectiv pe termen scurt: "Trei etape pentru Europa"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul vrea cel puţin 7 puncte din meciurile cu Ştiinţa, Brăneşti şi Timişoara



Rapidiştii vor să-şi atingă obiectivul cît mai repede, iar Şumudică şi-a făcut calculele şi consideră că dacă elevii săi obţin două victorii şi un egal în următoarele trei etape, atunci, formaţia din Grant e ca şi calificată în Europa. Antrenorul a ţinut cont şi de faptul că în această perioadă sînt programate mai multe partide directe între contracandidatele Rapidului.

Următoarele trei meciuri ale alb-vişiniilor sînt cu Craiova, acasă, cu Brăneşti, în deplasare, şi în Giuleşti cu Poli Timişoara. Şumi ţinteşte două victorii în primele două partide, urmînd ca în meciul cu formaţia de pe Bega să se mulţumească şi cu o remiză. "Victoria împotriva CFR-ului ne-a menţinut în cursa pentru Europa şi dacă vom reuşi să obţinem şapte puncte din următoarele trei meciuri, cred că în mare măsură ne vom atinge obiectivul", a spus Şumudică.


"Băieţii mei sînt mai motivaţi ca oricînd. În momentul de faţă conduc un grup curat şi le mulţumesc jucătorilor că sînt alături de culorile Rapidului. Sincer, cred că putem să luăm chiar 9 puncte din meciurile astea"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


4 puncte a luat Rapidul în turul campionatului din întîlnirile cu Ştiinţa (1-1), Brăneşti (7-1) şi Timişoara (1-2)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.