Liga 1

VIDEO: Oţelul a bătut Unirea la scor de forfait şi rămîne pe locul 1 » Liderul trăieşte

04/09/2011

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După un eşec la Braşov şi o remiză, acasă, cu Vasluiul, Oţelul a reuşit să cîştige la Urziceni la scor de forfait



După meciul cu Steaua, Marian Pană a enervat jumătate de Liga 1 cînd a spus că şi-a odihnit o mare parte dintre titulari pentru meciul cu Oţelul. Ieri, antrenorul ialomiţenilor a apelat la "artileria grea" şi a trimis în teren o formaţie schimbată aproape în totalitate, cu 8 nume noi printre titulari. Doar Curcă, Tobă şi Teuşan au fost păstraţi, în rest, au revenit în primul "11" "vedetele" Mera, Pădureţu, Apostol, Blay şi Rusescu, iar asta s-a văzut şi pe tabelă. Dacă în Ghencea "lupii" au pierdut cu 5-0, ieri, împotriva Oţelului, au scăpat doar cu 3-0!

Gălăţenii au vrut să închidă repede conturile, iar Ibeh a deschis scorul după numai 8 minute de joc, cu o lovitură de cap din 5 metri, după o centrare ce s-a strecurat printre 7 ialomiţeni! Pena putea face 2-0, dar Curcă a scos de sub bară. Unirea a vrut să arate că încă mai ştie fotbal, dar drumul spre poarta lui Grahovac a fost greu de găsit. Doar Rusescu şi-a creat o ocazie bună, însă şi-a bătut joc de ea, trimiţînd paralel cu poarta din 6 metri! Au marcat tot elevii lui Dorinel, Iorga a scăpat singur cu portarul şi l-a învins cu un şut plasat, iar Punosevac a reuşit primul său gol în Liga 1, în minutele de prelungire. 3-0! Oţelul se pregăteşte de derby-ul cu Steaua, iar Unirea de Liga a 2-a sau de desfiinţare, după ultimele zvonuri!


"S-a demonstrat că indiferent cine intră pe teren e acelaşi lucru. Sîntem cu toţii o apă şi-un pămînt!"
Adrian Mihalcea, atacant Unirea Urziceni

"Vom vedea dacă vom rezista pînă la final, ne aşteaptă o perioadă destul de grea. Mai e mult pînă să devenim campioni, probabil multora nu le convine că sîntem primii"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.