Nationala

Angelo Niculescu îi ia apărarea lui Lucescu Jr: "Ar trebui să-i mulţumim că acceptă să fie selecţioner"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 aprilie 2011

Fostul selecţioner al României, Angelo Niculescu, i-a luat apărarea lui Răzvan Lucescu despre care spune că ar trebui să continue la cîrma "naţionalei"

 

"Din punctul meu de vedere, când se pune problema schimbării unui tehnician, trebuie analizată munca lui din toate punctele de vedere.

Răzvan Lucescu nu este un magician, care să poată să facă în doi timpi şi trei mişcări o naţională competitivă. Fără jucători de valoare, nu poţi să ai o echipă bună. În momentul de faţă, ne supraestimăm", a spus Niculescu pentru Evz.

Cel care nu l-a folosi pe Dobrin la Mondialul din '70 spune că Liga 1 nu oferă jucători pentru echipa României: "Uitaţi-vă la campionatul intern, că sunt atâtea meciuri pe care nu pot să le urmăresc până la sfârşit, fiindcă mă plictisesc... Uitaţi-vă că sunt jucători care nu pot să facă o preluare cum trebuie, uitaţi-vă că fotbalul românesc este măcinat de tot felul de scandaluri, orgolii şi interese!

Ar trebui să-i mulţumim lui Răzvan Lucescu pentru că a acceptat postul de selecţioner în condiţiile actuale! Rezultatele slabe ale naţionalei nu provin din vina lui".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.