Tenis

Tecău şi Lindstedt s-au impus în turneul de la Casablanca » Le place în Maroc

Articol de Mihaela Simion   —  duminică, 10 aprilie 2011

Horia Tecău a cîştigat ieri cel de-al optulea trofeu din carieră. Cuplul româno-suedez şi-a apărat titlul cucerit la Casablanca

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, finaliştii de la Wimbledon, au obţinut cea de-a opta victorie consecutivă pe zgura din Maroc şi s-au impus pentru a doua oară la turneul de la Casablanca. În finală, cei doi au trecut categoric, cu 6-2, 6-1, în faţa perechii Colin Fleming/Igor Zelenay şi şi-au adăugat în palmares cel de-al cincilea trofeu.



După retragerea forţată de o accidentare a lui Robert Lindstedt de la Australian Open, românul nu a renunţat. Alături de Dick Norman, la Zagreb, şi de Victor Hănescu, la Acapulco, Horia Tecău a mai cîştigat două trofee.



"Este un debut de sezon pe zgură foarte bun. Ne-am impus anul trecut aici şi am avut un sezon extraordinar. Sper să-l repetăm şi anul aceasta", a declarat Tecău.



Şi Lindstedt este fericit pentru succesul obţinut, mai ales că aceasta a venit după o pauză forţată de două luni. "Nu ştii cînd cîştigi un titlu, de aceea trebuie să te bucuri mereu cînd reuşeşti. Este extraordinar că am revenit cu un asemenea rezultat. Sînt mîndru de noi", a spus suedezul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.