Liga 1

Tibi Bălan a fost exclus din lotul Sportului de patronul Şiman: "Ieşi afară, nesimţitule!"

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şiman l-a exclus ieri din lot pe Bălan. Motivul? Mijlocaşul citea un ziar cînd finanţatorul a intrat în vestiar


Vestiarul Sportului a explodat din nou. Înaintea antrenamentului de ieri dimineaţă, Vasile Şiman şi Tibi Bălan au avut un schimb dur de replici care s-a lăsat cu excluderea fotbalistului de 30 de ani de la prima echipă pe o perioadă nedeterminată. Golgeterul "studenţilor" frunzărea un ziar în aşteptarea şedinţei de pregătire, dar a avut parte de un moment neplăcut cînd patronul clubului a intrat în vestiar. A urmat un dialog şocant între cei doi:

- Şiman: Bă ăsta, nu vezi că am intrat în vestiar?! Lasă, naibii, ziarul ăla!
- Bălan: "Bă ăsta" are un nume.
- Şiman: Bă nesimţitule, poate îţi trag una!
- Bălan: Hmm, nu prea cred!
- Şiman: Ieşi afară din vestiar, golanule! Eşti exclus din lot!

Mijlocaşul nu a vrut să comenteze întîmplarea, dar a confirmat excluderea: "Şiman a intrat nervos şi a început să ţipe la mine. Da, m-a exclus din lot, nu ştiu ce voi face în continuare". Tibi a depus şi memoriu acum două săptămîni pentru a deveni liber de contract, el nefiind plătit de peste 8 luni! Azi are loc prima înfăţişare în acest caz.


8.000 de euro e salariul lunar al lui Bălan, cel mai mare din lotul Sportului


Mulţescu s-a sucit
Gigi Mulţescu s-a răzgîndit ieri şi a acceptat să continue pe banca Sportului pînă la finalul sezonului: "Jucătorii au intrat în cantonament după meciul cu Timişoara şi apoi şi-au cerut şi scuze. Au arătat caracter şi voi fi alături de ei pînă la final". Antrenorul de 59 de ani îşi anunţase demisia duminică, după ce, iniţial, alb-negrii au refuzat să intre în cantonament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.