Liga 1

Andone: "Noi am îndepărtat fanii de la stadion, dar le mai trece supărarea dacă luăm Cupa"

Andone îl sfătuieşte la margine pe tînărul Ţucudean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 12 aprilie 2011

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, şi-a setat obiectivul pentru aceste ultimele 8 etape din acest sezon: locul 4 în Liga 1 şi cîştigarea Cupei României! "Fălcosul" a vorbit pe larg despre meciul cîştigat de echipa sa în această dupăamiază, scor 3-1, în faţa fostei campioane Unirea Urziceni. Golurile "cîinilor" au fost înscrise de Mehmedovici, Dănciulescu şi Bakaj, Mihalcea ripostînd pentru oaspeţii din Bărăgan.

"Putea să fie un meci foarte complicat, dar jocul a fost în totalitate la discreţia noastră. Am marcat şi noi în sfîrşit după un corner, nici nu mai ţin minte de cînd nu am mai reuşit asta. La 2-1 puteam fi egalaţi de Rusescu, dar ne-a salvat Găman. Am făcut multe schimbări pentru că săptămîna viitoare avem două deplasări grele, la Galaţi şi la Steaua, plus că avem şi ultimul obiectiv, Cupa, pentru care am făcut schimbările de azi în primul 11. Se joacă într-un ritm infernal!", a spus Andone, care a continuat discuţia pe tema "Dănciulescu":

"Nu e normal să i se spargă toate în cap lui Dănciulescu, el dă totul pentru echipa asta. Eu sînt responsabil pentru toate rezultatele, nu Dănciulescu. Am avut o discuţie cu el în care i-am explicat că nemulţumirea suporterilor se îndreaptă asupra mea şi asupra jucătorilor mai în vîrstă. Doar n-o să se ia fanii de Raphi (n.r. Raphael Stănescu) pentru că nu s-a mai cîştigat nici un trofeu de 3 ani.

Cred că cel mai bun loc pe care putem să-l obţinem este locul 4, dar să cîştigăm şi Cupa României. Suporterii noi i-am îndepărtat de la stadion. Situaţia durează de mai mulţi ani, că nu i-am îndepărtat eu, acuma. Dacă vom cîştiga Cupa le va mai trece supărarea, dar e greu, pentru că aşteaptă de ani de zile să cîştigăm un campionat", a conchis tehnicianul dinamovist la conferinţa de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.