Liga 1

Haz de necaz la Dinamo » Cîţi fani au fost la meci? Victor Becali: "Cu tot cu mine sau fără mine?" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 12 aprilie 2011

Doar 700 de suporteri dinamovişti au asistat de la faţa locului la victoria obţinută azi de "cîini" în faţa Unirii Urziceni. Întrebat de moderator GSP TV cîţi fani au fost prezenţi astăzi la meciul lui Dinamo,  impresarul Victor Becali a dat o replică savuroasă: "Cu tot cu mine sau fără mine?". Impresarul face astfel haz de necaz, în condiţiile în care Dinamo joacă meci de meci cu tribunele aproape goale. Andone a explicat asistenţa redusă de pe stadionul Ştefan cel Mare prin lipsa de rezultate în acest sezon a lui Dinamo. Victor Becali are însă şi alte argumente în privinţa partidei de azi:

"E dificil să ai la ora asta fani pe stadion. Oamenii sînt la serviciu...E o oră neobişnuită, ora 14:00, marţi. Totuşi, suporterii adevăraţi sunt cei care vin la meci şi la bine şi la rău. Au dreptate fanii că nu vin la meci avînd în vedere poziţia din clasament, dar asta nu înseamnă că nu îţi mai iubeşti echipa", a spus agentul la GSP TV.

Victor Becali a vorbit apoi despre doi jucători din echipa lui Andone, puştiul Raphael Stănescu şi albanezul Elis Bakaj, cel căruia galeria i-a scandat îndelung numele după golul de 3-1 marcat în poarta lui Curcă.

"Raphael are 18 ani, este un jucător de perspectivă, poate reprezenta viitorul lui Dinamo. Despre Bakaj nu mă pot pronunţa după doar cîteva meciuri. Am impresia însă că se complică prea mult, ar trebui să joace mai simplu, chiar dacă e clar că are nişte calităţi".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.