Liga 1

Dinamo lămureşte misterul numărului de suporteri de la partida cu Unirea » 1137 de oameni

Stadionul Dinamo îi atrage din ce în ce mai puţin pe suporteri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 April 2011

Meciul disputat marţi, de la ora 14:00, în Şoseaua Ştefan cel Mare a stîrnit o polemică vie legată de numărul spectatorilor prezenţi pe arena cîinilor roşii. Cifrele apărute imediat după joc, dar şi astăzi, în mai multe ziare, i-au băgat în ceaţă măcar pe statisticieni.

Imediat după joc, titlul de la GSP TV avansa primul număr de fani, 770. Dinamovist declarat, Victor Becali, prezent şi el la stadion, s-a interesat ;) dacă este cuprins şi el în numărătoare. Astăzi însă, cine avea curiozitatea să se uite în mai multe ziare găsea următoarele date:
- Gazeta Sporturilor 800 de fani
- ProSport 1.000 de fani
- Evenimentul zilei a fost un caz special pentru că nu a fost foarte sigur de informaţii şi la pagina 1 s-a scris 794, iar în pagina de sport 793 de fani ;)

Misterul a fost lămurit în cele din urmă chiar de cei de la Dinamo: "În tribune s-au aflat 1137 de oameni (n.n. fără jurnalişti şi oameni de ordine), dintre care 770 şi-au cumpărat bilete, iar ceilalţi au avut abonamente şi invitaţii.

Lăsînd gluma la o parte, statistica spune că Dinamo a avut în sezonul 2006-2007 o medie de 9.200 de suporteri la meciurile de pe teren propriu, iar în prima jumătate a acestui campionat media a scăzut la 4.300. La partidele disputate în retur în Ştefan cel Mare au asistat, în medie, 1250 de oameni. Medie care va fi şi mai scăzută după meciul Dinamo-Unirea Urziceni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.