Liga 1

Se reîntoarce "Regele" în Ghencea? » Gigi se gîndeşte din nou la Hagi!

Foto: Mihai Şteţcu

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a declarat aseară, la GSP TV, că n-a renunţat la ideea de a-l readuce ca antrenor la Steaua pe naşul său



Cu o lună şi 10 zile înainte de finalul sezonului, Gigi Becali vorbeşte de posibilitatea de a schimba antrenorul din nou, deşi numai în acest campionat a avut 5 tehnicieni diferiţi. Aseară însă, la GSP TV, cu o oră înaintea startului meciului cu Oţelul, patronul Stelei a rostit un nume surpriză: Gică Hagi.

"N-am renunţat la gîndul de a lucra din nou cu Hagi. I-am şi zis că doar cu finu' său va face treabă şi va avea noroc. Oricum, ar fi cea mai mare bucurie a mea ca Gică să reuşească la Steaua şi ştiu sigur că şi dorinţa lui cea mai mare ca antrenor e să se impună cu Steaua, nu cu altă echipă. Am discutat cu el acum trei zile, dar nu spun ce, că se interpretează", a spus Becali.

Patronul Stelei a dezvăluit şi de ce crede că Hagi va fi deschis unei colaborări, mai ales că e legat sută la sută de fotbal. "Am vorbit cu el şi l-am întrebat de ce bagă atîţia bani în Academia aia. Mi-a zis aşa: «Gigi, toţi banii pe care i-am făcut îi datorez fotbalului, nu mă voi da la o parte să investesc, poate chiar şi toţi banii». Are şi acceptul soţiei, aşa că Hagi va continua în fotbal pînă la capăt", a încheiat Becali.


3 luni a stat Hagi în precedentul mandat în Ghencea, după care şi-a dat demisia din cauza jignirilor şi imixtiunilor lui Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.