Liga 1

Steaua mai tare ca Real Madrid! » Liga 1 peste Liga Campionilor

Articol de Vlad Pahonţu  —  joi, 14 aprilie 2011

Miercuri seară, Steaua -Oţelul a început cu numai un sfert de oră înaintea unui meci care se anunţa spectaculos în Liga Campionilor. Real Madrid juca pe terenul lui Tottenham după un 4-0 în partida tur. Rezultatele date astăzi de firma care se ocupă cu măsurarea audienţelor au arătat un scor oarecum surprinzător.

Chiar dacă DigiSport poate fi urmărit de aproximativ jumătate dintre posesorii de cablu, meciul din Ghencea a bătut partida transmisă de TVR1. Românii au preferat să-i vadă pe Maicon, Dică şi Tănase în locul lui Ronaldo, Bale sau Casillas. Este adevărat şi că partida de pe White Hart Lane avea o calificată previzibilă, în timp ce meciul din Ghencea putea schimba multe în Liga 1.

Steaua - Oţelul, transmisă de DigiSport, a făcut un rating de 3,7, aducînd în faţa televizoarelor peste 400.000 de români, în timp ce Cristiano Ronaldo & Co. a ţinut pe TVR 1 aproximativ 350.000 de iubitori ai fotbalului (3,0 rating).

Marţi, returul de la Doneţk dintre Şahtior şi Barcelona a fost urmărit de aproape 550.000 de telespectatori (4,7 rating). În aceeaşi seară, început cu o oră înainte, meciul dintre Gloria şi Vaslui a avut un rating de 1,7 (aproximativ 200.000 de telespectatori).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.