Liga 1

Deşi au în lot 6 stoperi, steliştii caută tot fundaşi centrali » Bunoza, pe lista roş-albaştrilor

Bunoza, stînga, în duel cu un adversar Foto: sport.interia.pl

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2011

Steaua se gîndeşte deja la sezonul viitor! După ce i-a luat pe Gabi Matei de la Pandurii şi pe Mihai Costea de la Craiova, roş-albaştrii urmăresc şi un internaţional de tineret bosniac, Gordan Bunoza. Acesta e stoper de picior stîng, are 23 de ani şi evoluează în Polonia, la Wisla Cracovia, formaţie pentru care a bifat 14 meciuri. În cariera sa a mai jucat pentru Hrvatski Dragovoljac şi Karlovac.


Managerul Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit în emisiunea "Fotbal european" de la Digi Sport interesul pentru bosniac, povestind că anul trecut a fost prezent la amicalul echipelor de tineret San Marino şi Bosnia-Herţegovina pentru a-l urmări la lucru.

Bunoza a bifat 9 selecţii la echipa naţională de tineret a Bosniei, unde a impresionat. Astfel, a intrat şi în atenţia selecţionerului Safet Susici, care l-a chemat la prima echipă pentru meciurile cu Luxembrug şi Franţa din actuala campanie de calificare la Euro 2012.

Bosniacul e evaluat de site-ul transfermarkt.de la 650.000 de euro, dar Steaua l-ar putea lua la un preţ mai mic avînd în vedere că acum acesta e accidentat şi va rata întregul sezon.

6 fotbalişti care pot evolua pe postul de fundaş central mai are Steaua în lot: Gardoş, Geraldo, Iliev, Galamaz, Martinovici şi Baciu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.