Liga 1

Ce a fost în mintea lui Lazăr? Două intervenţii violente în doar şapte minute

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2011

Evoluţia lui Costin Lazăr din meciul cu Brăneşti, 0-0, ridică semne de întrebare cu privire la dorinţa mijlocaşului de a juca.

Intrat în minutul 68, Lazăr a avut două faulturi dure asupra lui Vasile Olariu, de la Brăneşti, în doar şapte minute. Din fericire pentru echipa lui, centralul Comănescu, aflat la doar 3 metri de fază, nu l-a eliminat pe "închizător". Fazele cu intervenţiile exagerate într-un timp atît de scurt:

- minutul 77, Costin Lazăr îl loveşte cu cotul în cap pe Vasile Olăriu, mijlocaşul Brăneştiului avînd nevoie de intervenţia medicului pentru a opri hemoragia. Arbitrul Comănescu decide să îi acorde doar cartonaşul galben mijlocaşului Rapidului. În urma acestei sancţiuni, Lazăr va rata meciul de etapa viitoare, cu Poli Timişoara, în Giuleşti.

VEZI FAZA MAI JOS!

- minutul 84, acelaşi Lazăr a comis un fault dur tot la Vasile Olariu, iar arbitrul partidei nu a scos nici de această dată cartonaşul roşu.

La finalul partidei, galeria l-a luat în colimator pe mijlocaşul vişiniu, reprosîndu-i acestuia problemele pe care le-a avut în ultima perioadă cu prelungirea contractului, dar şi cu desele accidentări care l-au făcut să rateze mai multe partide din acest retur.

VEZI FAZA MAI JOS!

De ce ridică comportamentul lui Lazăr semne de întrebare?
Exclus din lot de Şumudică, Lazăr a fost cerut în teren de George Copos. La finalul partidei cu Universitatea Craiova, patronul a spus în direct că mijlocaşul trebuie să revină la prima echipă, iar la numai două zile distanţă Şumudică a anunţat că se va supune, deşi nu este de acord.

Astăzi, pe blogul personal, George Copos a insistat din nou ca mijlocaşul de 29 de ani să fie în teren cu Brăneşti, lucru care de altfel s-a şi întîmplat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.