Liga 1

Şumudică a văzut filmul «Craiova» încă o dată: "E dureros că la 2-3 etape cel mai bun jucător advers este portarul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 aprilie 2011

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat după remiza din meciul cu Victoria Brăneşti, scor 0-0, că nu este îngrijorat de rezultatul obţinut, deoarece toate formaţiile pierd puncte, ci de faptul că echipa sa nu marchează. Şumi a evidenţiat faptul că dintre jucătorii adverşi, singurul care se remarcă de fiecare dată este portarul, luat la ţintă de fotbaliştii din Grant.

"Astăzi am văzut copia fidelă a reprizei a doua cu Universitatea Craiova. Nu ştiu cum este posibil să ai 7-8 ocazii şi să nu marchezi. Am dominat de la început până la sfârşit şi totuşi nu am câştigat. Alte echipe au avut o singură ocazie şi au bătut Brăneştiul. Când n-am meritat am spus-o, dar astăzi trebuia să câştigăm. Şi e dureros, pentru că de 2-3 etape cel mai bun jucător advers e portarul. Dar asta e viaţa.

Nu înţeleg ce se întâmplă de nu putem să marcăm. În tur am înscris la fiecare ocazie, azi am avut tot 7-8 ocazii, dar nu marcat nici măcar o dată. Rapid joacă, ajunge acolo în faţa porţii, are 7-8 ocazii. Arbitrul chiar mi-a zis la pauză că n-a condus anul ăsta o echipă care să aibă atâtea ocazii câte am avut noi. Nu sunt supărat pe jucători. Toată lumea pierde puncte, nu doar Rapidul. Ne batem în continuare la locurile de Liga Europa. Herea trece printr-o perioadă mai slabă. Este şi foarte stresat de faptul că nu poate marca", a spus Şumudică, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.