Liga 1

CFR-iştii au înnebunit de furie » Cei de la «U» au lipit stickere "anti-CFR" în vestiar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2011

Derby-ul dintre CFR şi U Cluj naşte întotdeauna rivalităţi nebănuite. Jucătorii "şepcilor roşii" s-au răzbunat pe vestiarul stadionului "Dr Constantin Rădulescu", într-un mod deloc elegant.

Ultima  aroganţă a jucătorilor Universităţii a fost să umple vestiarul oaspeţilor de la stadionul "Constantin Rădulescu" cu mesaje împotriva echipei din Gruia. Pe fiecare dulap folosit de jucătorii "şepcilor roşii" a fost lipit cîte un abţibild care înfăţişează un fan al Universităţii care urinează pe emblema CFR-ului.

Oficialii CFR-ului nu au gustat însă deloc gluma rivalilor şi au chemat presa pentru a face "inventarul" şi e posibil chiar să facă memoriu la comisiile Ligii.

Cadu "s-a răzbunat" pe uşa vestiarului arbitrilor
Căpitanul campioanei, portughezul Ricardo Cadu, a părăsit extrem de supărat terenul de joc la finalul meciului cu rivala din oraş. Nervos din cauza rezultatului de pe tabelă, 1-1, jucătorul lusitan s-a răzbunat pe uşa vestiarului arbitrilor, lovind-o cu piciorul de cîteva ori.

Meciul CFR - U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar ambele goluri au fost marcate din poziţii neregulamentare. Golul campionilor a fost marcat după un offside nesemnalizat, în timp ce golul "şepcilor roşii" a fost validat deşi mingea nu trecuse de linia porţii.

Vezi FOTO mai jos din vestiar!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.