Campionate

Mourinho se vede urmaşul lui Ferguson la Manchester: "Eu voi fi următorul boss la United!"

Jose Mourinho

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 15 aprilie 2011

Portughezul vrea să revină în Premier League la finele sezonului viitor, susţine "The Sun"


Întoarcerea lui Jose Mourinho în Insulă e tot mai aproape. La 3 ani şi jumătate după despărţirea de Chelsea, antrenorul portughez şi-a fixat deja următoarea ţintă: să o antreneze pe Manchester United. Tabloidul The Sun dezvăluie astăzi că "The Special One" ar urma să negocieze în vara lui 2012 trecerea pe Old Trafford.

"Singura problemă pentru tehnicianul care mai are 3 ani de contract cu Real Madrid este cînd şi, ma ales, dacă Sir Alex Ferguson va decide să se retragă", a explicat publicaţia britanică. Care a citat şi declaraţia managerului scoţian de 69 de ani: "Sînt foarte bun prieten cu Jose şi ştiu că îşi doreşte enorm să revină în Anglia, am vorbit deseori despre acest subiect. Dar e greu acum să spun cînd va fi disponibil postul. Doar sănătatea mea va decide cînd voi renunţa".

Mourinho a refuzat recent să ia în calcul o mutare la rivala "diavolilor" din Manchester, declarînd ieri că nu vizează postul lui Roberto Mancini: "Aş spune că este imposibil să merg la City. Şi ar fi imposibil să plec acum de la Madrid".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.