Liga 1

Cititorii GSP.RO s-au săturat de durităţile lui Cadu: "Trebuie exclus din fotbal"

Articol de Viorel Crăciun  —  Friday, 15 April 2011

După intervenţia asupra lui Claudiu Niculescu la partida de aseară contra Universităţii Cluj, scor 1-1, căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a fost subiectul unui articol publicat astăzi pe GSP.RO în care erau prezentate gesturile nesportive ale portughezului de la sosirea sa în România.

Comentariile nu au întîrziat să apară, majoritatea cititorilor blamînd felul în care apărătorul clujenilor înţelege să îşi folosească forţa fizică în timpul jocurilor.

Iată cîteva din comentariile apărute pe GSP.RO:

CONTRA

sylviu_dinamo
"asta vine la noi in tzara si ne ciomageste.asta ar trebui exclus din fotbal.............si nu sunt sigur ca la accidentarea lui niculescu nu a fost intentie"

andrei7x
"cadu asta e un nesimtit ... nu stie sa joace fotbal da in schimb stie sa rupa oase ...cel mai praf jucator din romania"

mario1974
"SINCER FACE NUMAI FAULTURI GROSOLANE, SI SUNT DE ACORD CU SILVIU NU AR TREBUI SA FACA ASA CEVA LA NOI IN TARA .
VREAU SA VAD UN JUCATOR ROMAN CUM II PUNE LA PUNCT PE STRAINI ASTIA CARE SE UITA DOAR LA BANI DAR VALOARE 0. [...] EL SE CREDE UN MARE RAZBOINIC, DAR PE AFARA UMBLA CU COADA INTRE PICIOARE CAND A DAT DE GOMEZ, TOTI, S.A.M.D.

CADU INSTIGA LA VIOLENTA PRIN COMPORTAMENTUL SAU DIN TEREN. EL NU TREBUIE SUSPPENDAT, TREBUIE EXCLUS DIN FOTBAL. E PREA RISCANT SA INTRI CU UNUL CA ASTA IN TEREN, POATE IN RING E MAI BINE."

bunicu
"O fi alti jucatori duri dar ca cei dela CFR clu.j nu sint nici in liga trei la noi. Culio,Deac Muresan si acest nemernic de Cadu,din statistica rezulta ca Arbitrii sint multumiti baneste de Clujeni de permit asemenea iesiri.ARBITRUL DE ASEARA suspendat definitiv..Cit mai rabdam asemenea iesiri grosolane?"

u19cjn
"De fiecare data arbitri: Hategan, Kovacs, Coltescu, pana nu nenoroceste pe cineva nu ia nimeni masuri! A juca barbateste e una, si sunt perfect de acord, dar sa lovesti tot timpul cu coatele, sa sari cu crampoanele pe ei cand sunt cazuti, asta deja e joc barbar, nu barbatesc! Daca schita ieri vreun gest dupa ce l-a lovit pe Niculescu, sa solicite interventia medicului, nu ziceam nimic, ca doar a stiut cat de tare l-a lovit, probabil neintentionat! Dar daca atata timp i s-a permis, normal ca lui i se par lucruri obisnuite!"


PRO

i_oana2oo3
"un fundas adevarat dupa Bumbescu nu femei sa stie atacantul de frica Romania nu are barbati in aparare numai femei trebuie sa recunoatem fotbalisti rom sunt subnutriti au carente fizice"

motocfr
"ASTA E FUNDAS ADEVARAT. NU CARPA"


Ricardo Cadu a degajat o minge în minutul 67 al partidei CFR Cluj - U Cluj 1-1, lovindu-l apoi în plex pe Claudiu Niculescu, ex-dinamovistul avînd nevoie de îngrijiri medicale timp de cîteva minute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.