Stranieri

Avem din nou un român la Real Madrid » Flavius Daniliuc va juca pentru juniorii "galacticilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2011

Mijlocaşul Flavius Daniliuc a fost transferat de la gruparea austriacă Rapid Viena la Real Madrid şi va evolua într-una dintre formaţiile de juniori ale clubului spaniol, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Mijlocaşul de origine română este născut în Austria şi va împlini 10 ani în această lună. Daniliuc va face parte din echipa "Benjamin A" a clubului madrilen, care este lider cu punctaj maxim într-una dintre grupele campionatului de juniori.

"Creşte presiunea"
Puştiul, fiul unor emigranţi români originari din Suceava, a făcut senzaţie la un recent turneu desfăşurat în Germania, la Nettetal, unde se organizează anual una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de juniori.

Daniliuc a ieşit golgeterul întrecerii, după ce a ajuns cu echipa sa pînă în finală, unde a pierdut în faţa lui Leverkusen. Tatăl lui Flavius, Mihai, spune că "a fost o nouă reuşită şi presiunea începe deja să crească în jurul nostru".

"În fotbal, oricît ai fi de bun, nu trebuie să uiţi că faci parte dintr-o echipă. Sînt chiar mai fericit dacă dau o pasă de gol pentru un coleg decît să înscriu eu"
Flavius Daniliuc, mijlocaş Rapid Viena U10

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.