Auto

UPDATE // Performanţă INCREDIBILĂ pentru Mihai Marinescu: locurile 4 şi 5 la Silverstone

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 17 aprilie 2011

UPDATE

// Mihai Marinescu a avut încă o evoluţie apreciată în cea de-a doua cursă a Grand Prix-ului de la Silverstone, terminînd al cincilea, deşi a plecat de pe poziţia a noua a grilei de start.



Imediat după start, românul şi-a depăşit trei adversari, apoi s-a regăsit în plasa neamţului Hegewald, care s-a închis foarte bine şi şi-a păstrat poziţia. Mihai Marinescu a terminat al şaselea , dar va profita de pe urma descalificării britanicului Bratt, care a refuzat să intre la boxe deşi a fost penalizat de stewardzi cu un drive-through.



Pilotul român Mihai Marinescu a reuşit ieri o performanţă incredibilă în Marele Premiu de la Silverstone, în Formula 2.



Mihai Marinescu a avut un parcurs fără greşeală în prima cursă de Formula 2 a sezonului 2011. Plecat de pe poziţia a cincea a grilei de start, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a reuşit să câştige o poziţie chiar în primul tur, după ce britanicul Alex Brundle a ieşit larg într-un viraj, anunţă Automarket.ro.



Românul s-a distanţat rapid de urmăritori, dar nu a putut ţine pasul  cu ocupantul locului 3, Miki Monras, nereuşind astfel să urce pe podium.



Cursa a fost câştigată de italianul Marko Bortolotti, care a plecat din pole position şi a condus ostilităţile din primul până în ultimul tur, iar britanicul Will Bratt a urcat pe a doua treaptă a podiumului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.