Liga 1

VIDEO & FOTO FC Braşov şi CFR au dat un recital de fotbal sub Tîmpa: 2-2 nebun!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2011

O înfrîngere i-ar fi aruncat pe braşoveni în zona echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării, astfel că Toni Conceicao şi-a pregătit elevii pentru un joc ofensiv, dedicat golului, în faţa CFR-ului, o echipă care nu mai reprezintă decît  o umbră a fostei campioane din Liga 1.


CFR-ul a dat prima lovitură prin Emmanuel Kone, care a profitat de pasul greşit la ofsaid făcut de fundaşii ardeleni, dar Ilyeş e egalat după pauză ca urmare a unei presiuni constante exercitate de braşoveni la poarta lui Mincă.

Cele două formaţii s-au descoperit pe final, iar Rada a adus oaspeţii în avantaj cu o execuţie senzatională din lovitură liberă. Avantajul Clujului a durat doar un minut însă, pentru că la faza următoare Teo Crăciunescu a acordat un penalty pentru Braşov, lovitura de pedeapsă fiind transformată fără probleme de Distefano. Rada ar fi putut aduce victoria pentru CFR cu o execuţie identică celei de la gol, dar Kajcsa a fost la post şi a consfinţit rezultatul final al jocului: 2-2.

Braşovenii cîştigă un punct important în economia luptei pentru evitarea retrogradării, în vreme ce CFR navighează în continuare în zona de mijloc a clasamentului.


ECHIPE
Braşov: Kajcsa - I. Voicu, Oros, Gaucho, Cr. Ionescu - Williams, Ilyeş, Toloza, M. Cristescu, Chipciu - Teixeria. Antrenor: Antonio Conceicao.
CFR Cluj: Mincă - Rada, Diogo, Cadu, Panin - Bastos, Kivuvu, E. Dică, Sare, E. Kone - Bud. Antrenor: Alin Minteuan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.