Liga 1

VIDEO » Etapa Bucureştiului: Steaua, Rapid şi Dinamo avansează spre podium!

Maicon a salvat Steaua în Regie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2011

Echipele din Bucureşti au avut o etapă de graţie în runda cu numărul 27. Dacă Dinamo a salvat dramatic un punct pe terenul liderului Oţelul, Rapid a reuşit să răpună o echipă a Timişoarei neînvinsă pînă acum în campionat! Steaua şi-a apărat şi ea blazonul pe terenul Sportului, reuşind să ia 3 puncte norocoase graţie dublei lui Maicon, iar acest succes îi plasează excelent în clasament pe elevii lui Sorin Cîrţu, care încep să se gîndească din ce în ce mai serios la titlu.

Deşi echipele din capitală au bifat o etapă aproape perfectă, marea beneficiară a acestei runde ar putea fi FC Vaslui, echipa de pe locul 3. Dacă moldovenii vor învinge luni seară Gazul lui Pustai, Vasluiul s-ar apropia la doar 2 puncte de locul 1 şi un singur punct de poziţia secundă. Meciul dintre FC Vaslui şi Gaz Metan va fi transmis live Digisport, luni, de la ora 20:30.

CLASAMENT
1. Oţelul - 53 puncte
2. Poli Timişoara - 52 puncte
3. FC Vaslui - 48 de puncte (un meci mai puţin jucat)
4. Staeua - 46 puncte
5. Rapid - 45 puncte
6. Dinamo - 44 de puncte

Gaz Metan este pe locul 7, cu 40 de puncte, iar o înfrîngere în fieful Vasluiului i-ar scoate, cel puţin pentru moment, pe medieşeni din lupta pentru cupele europene. Astfel, bătălia pentru un loc în Europa League pare să se fi cristalizat, iar granzii bucureşteni Steaua, Rapid şi Dinamo sînt principalii actori ai acestei lupte. Prin urmare, ne aşteaptă un derby extrem de încins runda viitoare, între Steaua şi Dinamo, în urma căruia echipa învinsă ar putea pierde contactul cu plutonul fruntaş.

ETAPA VIITOARE
Astra - Rapid
Poli Timişoara - FCM Tg. Mureş
Gl. Bistriţa - Oţelul Galaţi
Steaua - Dinamo
CFR Cluj - FC Vaslui

Vezi mai jos golurile marcate în această etapă de echipele fruntaşe ale Ligii 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.