Tenis

Lebăda neagră :D Serena Williams dansează pe plajă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2011

Fericită, relaxată, fără complexe şi cu costumul de baie desperecheat. Aşa arăta Serena Williams (29 de ani), surprinsă la plajă în Miami în timpul week-end-ului, alături de cîţiva prieteni. Vezi mai jos imagini!

Campioana de la Wimbledon chiar a dansat pe nisip, nepărînd să-i pese că burta nu i se vede prea estetic. Dar are scuze, întrucît jucătoarea de tenis se recuperează după ce în februarie a fost supusă unei operaţii de urgenţă. Atunci, medicii descoperiseră că Serena suferise o embolie pulmonară şi i-au îndepărtat un cheg de sînge de pe plămîni.

"În ultima vreme nu am fost deloc fericită", spunea ea. "Operaţie după operaţie, la plămîni, la picior. Am plîns foarte mult şi am fost deprimată".

Acum, Serena Williams se află pe locul 11 WTA şi, cel mai probabil, nu va reveni pe teren pînă în vară. Este conştientă că problema medicală i-a slăbit plămînii, ea luînd în continuare medicamente anticoagulante.

În lipsa tenisului, Serena a apărut în reclame, mai ales în cea de la Wii Nintendo, cenzurată în SUA pentru că e prea sexi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.