Liga 1

Zicu, la al 5-lea gol contra Rapidului

Ianis Zicu

Articol de Liviu Manolache  —  Monday, 18 April 2011

Golgeterul la zi al campionatului, Ianis Zicu, a înscris aseară pentru a 5-a oarã în poarta Rapidului, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 2006/2007.

Prima reuşită a machedonului împotriva giuleştenilor s-a consemnat în ultima rundă a ediţiei 2002/2003, la Constanţa, în Farul-Rapid 2-1. În momentul disputării partidei, echipa antrenatã de Mircea Rednic cîştigase matematic titlul. În stagiunea 2005/2006, Ianis a avut un început excelent de sezon în tricoul lui Dinamo, el marcînd 8 goluri în primele nouă etape. Printre grupările ce au scos mingea din propria poartă s-a numărat şi Rapidul, în etapa a 7-a, în meciul cîştigat de "cîini" cu 5-2, el izbutind golul de 4-0.

Al 3-lea duel cu "vişiniii" bucureşteni în care şi-a trecut numele pe tabelă a fost cel din tur, de la Timişoara, meci unde Zicu a întors rezultatul şi a adus victoria bănăţenilor printr-o dublă.

Aseară, liderul marcatorilor din întrecerea internă a punctat a 5-a oarã în poarta giuleştenilor, dar pentru prima dată, s-a întîmplat ca el să marcheze iar echipa sa să piardă.

62 de goluri a înscris Ianis Zicu în Liga 1 pentru patru formaţii: Dinamo, Farul, Rapid şi Timişoara

25 de echipe au primit cel puţin un gol de la machedon

185 de meciuri în campionatul intern are Zicu, în 52 dintre acestea reuşind să şi marcheze

Rapid a învins aseară cu 3-2 pe Poli Timişoara, golurile fiind marcate de Bozovici, M. Roman şi Pancu pentru giuleşteni, respectiv Zicu şi Alexa pentru bănăţeni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.