Stranieri

Tamaş mai joacă la West Bromwich doar la echipa secundă

Gabriel Tamaş

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday, 19 April 2011

Fundaşul echipei naţionale de fotbal a României, Gabriel Tamaş, nu mai este, de cîteva luni, om de bază în angrenajul formaţiei engleze. Astăzi, el a evoluat în partida disputată pe teren propriu  de echipa rezervelor lui WBA împotriva rezervelor lui Aston Villa, pierdută cu scorul de 0-2.

Fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti a avut o evoluţie bună, în ciuda scorului de pe tabela de marcaj. El a fost coautor la cea mai mare şansă de gol a lui West Brom, trimiţînd un balon de urmărire pentru Somen Tchoyi, al cărui şut a trecut puţin pe lîngă poarta oaspeţilor.

Tamaş nu a fost singurul jucător provenit de la prima echipă care a evoluat în partida de astăzi, alături de el fiind prezenţi jucători precum Myhill, Tchoyi, Zuiverloon sau Fortune.

Românul nu se află în cea mai bună perioadă a carierei sale în Regatul Unit. Ultima partidă în care a fost titular la prima echipă datează din februarie, cînd a evoluat toate cele 90 de minute în egalul de pe teren propriu, 1-1, cu Wolves.

Atunci, el a fost folosit ca soluţie de avarie, deoarece titularul Mulumbu se accidentase cu puţină vreme înainte de startul partidei.

15 minute a evoluat Tamaş în ultimele două luni pentru WBA. El a fost introdus pe teren în partidele cu Sunderland (min. 90+2) şi Birmingham City (min. 78).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.