Liga 1

Coşmarul Lopez Caro » Porumboiu: "Încă mă mai gîndesc la startul sezonului şi la punctele pierdute"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 19 aprilie 2011

Lupta pentru titlu în Liga 1 s-a încins serios după rezultatele din ultima etapă. Înfrîngerea Timişoarei şi egalul dintre Oţelul şi Dinamo a adus-o pe FC Vaslui la numai două puncte în spatele liderului, dar finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, spune că echipa sa trebuie să trateze cu maximă seriozitate fiecare meci pentru a se implica în lupta pentru titlu.

Patronul Vasluiului şi-a adus aminte şi de turul campionatului, cînd l-a avut pe bancă pe ibericul Lopez Caro. Acesta a "reuşit" o serie de rezultate de negative care au du-so pe FC Vaslui în partea a doua a clasamentului

"Am început mai slab acest sezon şi cîteodată mă gîndesc unde am fi fost acum dacă îl aveam pe Hizo de la începutul campionatului. Oricum, nu îmi dădea nimeni asigurări că aşa am fi fost pe primul loc la finalul sezonului.

La începutul campionatului, Rapidul dădea impresia că nu poate fi oprită de nimeni, iar acum a ajuns în situaţia de a pierde cupele europene. Vă spun eu că nu contează cum porneşti, contează cum termini. Acum sînt 6 echipe care se bat la titlu, iar după meciurile din etapa viitoare, vor mai rămîne 5. Cine pierde în derby-ul dintre Steaua şi Dinamo pierde şi şansele la titlu", a spus Adrian Porumboiu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.